Popis
My tvaroh vyrábame s kyslého mlieka ako sa robilo kedysi. Nepoužívame žiadne mliekarenské kultúry. Mlieko sa zahreje na 40°C a nechá sa zrážať. Sýrenina sa pozbiera a nechá sa odkvapkať. Máme domáci mäkký tvaroh.
Je to čistý mliekarenský produkt,
Tvaroh sa výborne hodí do studenej aj teplej kuchyne – ani tepelnou úpravou nestráca svoje skvelé nutričné hodnoty. Je veľmi univerzálny – tvaroh Vám zaistí nadýchanú chuť Vášho dezertu aj bez pridaného tuku. V slanej kuchyni môže nájsť uplatnenie pri príprave šalátov, kde nahradí tučný balkánsky syr. No a domáci chlieb s nátierkou z tvarohu, je proste klasikou, ktorá spoľahlivo zaženie chuť na rôzne CHEAT MEALS.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.